Czy kiedykolwiek zastanawialiście się, co stoi za naszą gotowością do próbowania nowych i nietypowych smaków i potraw? ![🍲](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbf/1.5/16/1f372.png)
![🪳](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta3/1.5/16/1fab3.png)
Jakie mechanizmy psychologiczne wpływają na naszą akceptację nieznanej żywności?
![🍲](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbf/1.5/16/1f372.png)
![🤔](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t8d/1.5/16/1f914.png)
![🪳](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ta3/1.5/16/1fab3.png)
![🦗](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t8/1.5/16/1f997.png)
Dołączcie do nas na wyjątkowym wykładzie, gdzie dr hab. Klaudia Modlińska, prof. IP PAN i prof. dr hab. Wojciech Pisula z Instytutu Psychologii PAN odkryją przed nami tajemnice „Psychologicznych aspektów akceptacji nowej i nietypowej żywności”.
![🗓](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb5/1.5/16/1f5d3.png)
![📍](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t86/1.5/16/1f4cd.png)
![⏰](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tbb/1.5/16/23f0.png)
Nie przegapcie szansy, by poszerzyć swoje horyzonty i dowiedzieć się, jak nasze preferencje żywnościowe mogą wpływać na otaczający nas świat. ![🌍](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t98/1.5/16/1f30d.png)
![🌍](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t98/1.5/16/1f30d.png)